Brillenwinkel

Voor 16:00 uur besteld, vandaag nog gratis verzonden Gratis retour

 

Harell's brillenwinkel: Altijd een juiste bril

Je nieuwe bril bestel je eenvoudig in de online brillenwinkel van Harell Goodz. Onze selectie bestaat onder meer uit een ruime keuze zonnebrillen en sportbrillen. De verrassing zit hem in het montuur en het stijlvolle gebruik van kleuren. Ga je voor een modern en opvallend montuur, of kies je voor een tijdloos model met een neutraal ontwerp? Harell Goodz heeft een bril die past bij iedere unieke stijl. De prijs? Die is uitstekend: voor jou knijpen we een oogje toe.

Bescherming tegen Uv straling

Casual zonnebril, sportbril of nachtbril: het belangrijkste is natuurlijk dat ze bescherming bieden tegen uv straling. In de zon kijken, is niet aan te raden, maar met een casual zonnebril ben je optimaal beschermd tegen zomerse dagen waarop de zon extra fel schijnt. Een sportbril dames of voor heren is ook handig tijdens het sporten: tijdens het hardlopen bijvoorbeeld helpt sportbrillen je terug te trekken in je eigen wereldje. Ooit gewielrend zonder een fiets zonnebril? De kans is groot dat je dan een hoop vliegjes en andere insecten in je snufferd hebt gekregen. Een fiets zonnebril beschermt je daartegen.

Brillen als modeobject

Een bril als modeobject? Zo gek is dat niet: tegenwoordig is bijna alles een modeobject – een handtas, een polshorloge, zelfs een mondkapje kan modieus zijn. We leven in een tijd waarin de esthetische waarde van een object net zo belangrijk is als de functionele waarde. Een bril dient niet alleen je ogen te beschermen, hij dient natuurlijk ook gewoon fraai gestroomlijnd te zijn.

Brilaccessoires

Bij brillen horen natuurlijk ook brilaccessoires, zoals verschillende hoesjes. Of wat dacht je van onze kleurrijke lensopbergdoosjes met gekke gezichten? Humor ‘ligt op straat’ zeggen ze weleens en met een reden: met een beetje fantasie kan ieder accessoire een glimlach op je gezicht toveren.