Dierenwinkel

Voor 16:00 uur besteld, vandaag nog gratis verzonden Gratis retour

 

Harell's Dierenwinkel: alles voor je kleine vriend

Je huisdier komt op één

Huisdieren zijn fantastisch: het zijn je beste vrienden. Honden zijn trouw en katten elegant, knaagdieren zijn nieuwsgierig en vogels toveren een glimlach op je gezicht. Zonder huisdier is het maar een saaie bedoeling. Bovendien kun je je kinderen met de zorg voor een huisdier verantwoordelijkheid bijbrengen. Je wilt natuurlijk zo goed mogelijk voor je huisdier zorgen: ze zijn lid van het gezin. Gelukkig heeft Harell dierenwinkel alles in huis om huisdieren optimaal te verwennen.

In ons assortiment

Een blij huisdier begint bij goede verzorging: denk aan attributen voor kooi, voor de vacht en voeding. Maar huisdieren hebben natuurlijk meer nodig: een kattenbak, een hondenhok of hondenkussen, een mooi aquarium of terrarium. Wij hebben wat je zoekt: voor katten en honden, voor knaagdieren, vissen, tamme en wilde vogels, paarden en terrariumbewoners.

Voor honden en katten

Honden en katten worden vaak als natuurlijke vijanden afgeschilderd, maar in de praktijk kunnen ze het vaak goed met elkaar vinden als deze huisdieren samen opgroeien. Beide dieren houden van knusheid. Voor honden hebben we manden, hokken, hondendekens, speciale hondenkleding, trainingsattributen, voer en drinkbakken en snacks. Voor katten hebben we onder meer kattenbakken, deftige kattenluikjes, etensbakken en verschillende kleurrijke speeltjes.

Knaag en terrariumdieren

In ons aanbod voor huisdieren vind je onder meer knaagdierverblijven, speelgoed en huisjes voor in kooien, plus bodemstrooisels van verschillende materialen. Voor terrariumdieren hebben we onder meer legholen, een leistenen hotel en zogenaamde ‘fossielstenen’: fraaie ornamenten voor elk terrarium.

Voor (vroege) vogels

We hebben kooien voor tamme vogels, evenals verschillende vogelkooispeeltjes en enkele attributen die voor de vogels in de kooi kan worden opgehangen. Ook hebben we talloze vogelvoerhouders en vogelhuisjes. Deze kun je voor binnen gebruiken, maar natuurlijk ook voor buiten, om vogels mee naar je tuin te lokken. Misschien spot jij wel een heel speciaal en zeldzaam exemplaar.