Voor 16:00 uur besteld, vandaag nog gratis verzonden Gratis retour

 

Harell's Fietswinkel: Ons ruime aanbod fietsen

Op die fiets

Bij ons vind je een ruim aanbod aan stoere, unieke fietsen. Harell Goodz is de ideale online fietsenwinkel en beschikt over een groot assortiment. De prijzen zijn laag en de kwaliteit is goed: wat wil je nog meer? Bij ons vind je de beste fietsen voor de scherpste prijs. Of je nu op zoek bent naar een typische stads of omafiets, juist een transportfiets of kinderfiets zoekt: in deze online fietsenwinkel is de keuze ontzettend breed. Ook vouwfietsen zijn hier te vinden.

Voor de sportievelingen

Op zoek naar een sportieve fiets? We hebben een breed aanbod mountainbikes, BMX’en en mountainbikes. We hebben zelfs fitness ergotrainers zonder wieltjes, waarmee je vanuit de luxe vanuit je eigen woonkamer op je gemak een eind weg kunt peddelen. De BMX’en zijn vooral voor de jeugd en voor de ‘junior’. Dit zijn sportieve fietsen waarmee je zowel op straat, op een zandpaadje of in het bos mee uit de voeten kunt. Een BMX is de ultieme sportfiets.

Kinderfietsen

Op zoek naar een kinderfiets? Zoek niet verder. We hebben verschillende soorten fietsen voor kinderen, in verschillende formaten. We hebben zelfs een houten loopfiets met het logo van FC Barcelona voor de kleinste voetbalfanaten. Daarnaast hebben we vele soorten steppen en peddels – in vele verschillende opvallende kleuren en de aller stoerste uitvoeringen.

Bijzondere modellen

Bang dat je kroost van het fietspad zo de weg oprijdt, of er juist als een dolle vandoor gaat en je kind nauwelijks bij kunt houden? Daar is een simpele oplossing voor: bevestig de fiets van je kind gewoon aan de van jou, met behulp van de aanhangfiets junior. Jij bepaalt het tempo en je weet precies waar je kind zich is. Ook hoef je niet bang te zijn voor gevaarlijke capriolen.

Let op: Al onze fietsen zijn standaard niet afgemonteerd.

Uiteraard kunnen wij het afmonteren van uw fiets voor u regelen.