Boekenwinkel

Voor 16:00 uur besteld, vandaag nog gratis verzonden Gratis retour

 

Harell's Boekenwinkel: Alles voor de boekenwurm

Welkom in onze online boekenwinkel


Onze online boekenwinkel is misschien nog wat klein, maar het is er in ieder geval wel knus. Harell Goodz biedt je de beste boeken aan uit de Nederlandse, Nederlandstalige literatuur. 

Het boekenaanbod

We hebben zowel spannende thrillers, bekende titels alsnog onontdekte meesterwerken in ons aanbod: delven in ons boekenschap staat gelijk aan schatgraven. Er is meer dan genoeg te ontdekken en dat voor elk type lezer. Of je nu heerlijk ontspannen van een fictief verhaal wilt geniet, of juist meer wilt weten over tuin en dier, er is voor iedereen wat te vinden. We hebben boeken die je in de tuin in het zonnetje leest en boeken die voor ’s avonds onder de dekens zijn.

Aanbod kinderboeken

In de selectie kinderboeken vind je onder meer het bekende studio 100 Prinsessia sprookjesboek?’, een klassieker als ‘Sally Gardner leesboek Vuur’, maar ook boeken die een kind kan lezen voor het slapengaan. Ook hebben we boeken op alle AVI niveaus die het kind helpen zelf te leren lezen. De jeugdboeken zijn geschreven op maat beginnende lezers. Ze zijn bovendien erg spannend.

Zakelijke blocnotes en schriften

Ook hebben we een mooi aanbod notitieboeken met rijkelijk versierde kaften, notes voor kantoor – adresboeken en portfolioboeken, evenals schriften. We hebben spullen voor op het kantoor, in de lesbankjes of voor het plannen en invullen van je vrije tijd. Je vervelen hoeft niet.

Bijzondere geschenken

Op zoek naar een boek met een bijzondere toepassing? Kies dan eens voor een lifestyleboek of een boek over spiritualiteit. We hebben bijvoorbeeld tarotkaarten in de aanbieding. Ook hebben we leuke activityboeken voor op kraambezoek, of om al je coupons en spaarzegels in te doen. Naast een handjevol stripboeken vind je ook kookboeken en zelfs enkele boeken om mee te knutselen.