kampeerwinkel

Voor 16:00 uur besteld, vandaag nog gratis verzonden Gratis retour

 

Harell's kampeerwinkel: de aantrekkingskracht van buitenshuis

De kampeerwinkel is er voor iedereen

Ga je de deur uit en de wijde wereld tegemoet? Wees dan voorbereid. Harell Goodz wijst je de weg. In het assortiment van de outdoorshop vind je wat je nodig hebt om buitenshuis te floreren. Ben je dol op kamperen, of is dit de allereerste keer dat je in hotel ‘tentzeil’ gaat overnachten? Wij bereiden je voor op het echte werk: in ons (hemels)brede assortiment vind je precies wat je nodig hebt. Je kunt zelfs op dingen stuiteren waarvan je niet wist dat je ze nodig had.

De elementen trotseren

De elementen trotseren kun je doen in het Himalaya gebergte, in de Siberische toendra’s, maar het kan natuurlijk ook dicht bij huis: op een camping, in het bos, of misschien wel in je eigen achtertuin. Hoe de vork ook in zijn steel zit, je wilt goed voorbereid zijn. Met ons ruime aanbod is er geen reden om onvoorbereid op pad te gaan. Zelfs als je kampeert, is enige luxe geoorloofd.

Lekker in de tuin blijven

Blijf je in de tuin? Wil je je naar een hoger ‘plan’ tillen? Wat dacht je van een barbecue voor in de zomermaanden? In de outdoorshop vind je buitenspeelgoed voor de kinderen, tuinmeubels, campingmeubels, gereedschap en zakmessen voor al je technische en creatieve projecten en goede verlichting.

Ik ga op reis en ik neem mee…

Reistassen en aanmaakblokjes. De outdoorshop heeft iets voor iedereen: regenkleding, spullen voor de tent, voor op de camping, of als je een klein (dag) tochtje gaat maken. Een goede voorbereiding is het halve werk, dat geldt ook voor outdoor activiteiten. In de outdoorshop stuit je zelfs op materialen om mee te vissen en kleurrijke paraplu’s voor op de golfbaan.