Sportwinkel

Voor 16:00 uur besteld, vandaag nog gratis verzonden Gratis retour

 

Harell's Sportwinkel: Ons aanbod sportartikelen: van puck tot racket, pion tot bal

Sportartikelen voor meer dan 40 sporten

In de Harell Goodz webshop vind je benodigdheden voor maar liefst een veertigtal unieke sporten: van hardlopen/atletiek tot voetbal, van fitness tot skaten en schaatsen tot tafeltennis. Voetbal, puck, bokshandschoen: je kunt er bij ons allemaal voor terecht. Je nieuwe aanwinst is slechts enkele klikken van je verwijderd. Maak je klaar voor een training, of dos je uit voor een training.

Alles voor vechtsporten

Iemand op zijn neus slaan is verkeerd, maar zelfverdediging is een heel ander verhaal. Het leven gaat niet altijd van een leien dakje: het is vaak een kwestie van vallen en opstaan. Er is niets mis met competitie en het vermogen van je af te bijten. Vechtsport is veel meer dan leren hoe je moet vechten en hoe je iemand kunt verwonden, het gaat om zelfrespect en respect voor de tegenstander. Tussen de sportartikelen staan artikelen voor boksen, karate, judo en MMA.

Sporten met een bal

Er zijn vele sporten waarbij een bal gebruikt wordt, de bekendste is uiteraard voetbal, maar ook basketbal en golf zijn erg populair. Typische binnensporten die je met een bal speelt, zijn biljart en pingpong. Een indoorspel dat door mannen en vrouwen gemengd wordt gespeeld, is korfbal. Jeu des boules is vooral populair onder ouderen, maar ook jongeren van deze sport zijn. Harell Goodz heeft verschillende sportartikelen om deze sporten succesvol te beoefenen.

Sporten is gezond

Sport is gezond: dat hoeft niemand je te vertellen. Dat gegeven is alom bekend. Maar sport is meer dan alleen bewegen, het is ook een middel om onder de mensen te komen en om je grenzen te verleggen. Sporten is ook mentaal gezond: het is een afleiding, helpt je alle zaken in je leven op een rijtje te zetten en te ontstressen. Een halfuur hardlopen kan al wonderen doen.

De sport lifestyle

Onder sportartikelen vallen ook artikelen die samenhangen met een sportieve levensstijl: zoals speciale sporthorloges en badjassen. Gedurende de lockdown van 2020 t/m 2022 zijn mondkapjes gewenst bij het sporten in publieke omgevingen. We bieden je sportkapjes aan in fraaie kleuren, met fraaie patronen en die ideaal zijn om tijdens het (indoor) sporten te gebruiken.