Woonwinkel

Voor 16:00 uur besteld, vandaag nog gratis verzonden Gratis retour

 

Harell's Woonwinkel alles voor Huis en Tuin (en alles daaromheen)

Huisje, Boompje, Beestje?

Alles voor huis en tuin in een schap? Het kan. Ons aanbod is ontzettend breed en tegelijk heel specifiek. Ben je een echt keukenmens of heb je groene vingers? Je kunt je hobby naar hartenlust uitoefenen met het gereedschap en de attributen die je hier aan kunt schaffen. Wij hebben de allerbeste artikelen alvast voor jou geselecteerd. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is kiezen. We hebben alles dat jouw groene en peperkoekhartje begeert: van ons, voor jou.

Huis en tuin en barbecue

Hou jij van barbecue? Wij ook. Het is een populaire bezigheid van veel Nederlanders met een tuin. Als het zonnetje begin lente heerlijk warm begint te schijnen, stellen veel mensen hun barbecues in slagorde op en kun je overal waar je gaat kooltjes ruiken branden. Je vindt bij ons niet alleen barbecues, ook speciale barbecuetools, een hoes voor je barbecue en een wokpan houder.

Beveiliging

Ben je iemand die risico’s in huis en tuin wil indammen? Dat is begrijpelijk. Wij hebben verschillende opties om je huis zowel van binnen als van buiten te beveiligen. Dat doe je met rookmeters, koolmonoxidemeters, bewegingssensoren en infraroodsensors. Ook hebben we camera's voor je kostbaarste bezittingen in de gaten te houden.

Koken en huishoudelijk

Op zoek naar servies, keukengereedschap, bakbenodigdheden , messen, glazen en prullenbakken voor huis en tuin? Of toiletspullen of drinkflessen? Geen probleem: wij hebben het. Je hoeft het alleen nog maar in je winkelmandje te plaatsen.

Elektronica en kamperen

We hebben regenmeters die aangeven wanneer het gaat regenen, beldrukkers, speciale wifi stations voor buiten en smartphone kaarthouders. Ook als je gaat kamperen, hoef je niet in prehistorische omstandigheden onder de sterrenhemel te liggen. We bieden verschillende slimme ‘snufjes’ van de moderne tijd: thermoskannen, snijplanken, openers en druiprekken voor afwas.